Produk Kita

Lamaran

  • Concrete Pumps

    Pompa Beton

    Katrangan singkat:

    Pompa beton migunani banget, ngilangi akeh wektu sing digunakake mbuwang beban abot bolak-balik menyang macem-macem area situs konstruksi. Nomer gedhe sing digunakake layanan pam konkrit minangka bukti khasiat lan efisiensi sistem. Amarga kabeh proyek konstruksi beda, ana macem-macem jinis pompa beton sing kasedhiya kanggo ...

Produk sing Ditampilake

Babagan Kita

Madeg ing taun 2012, Beijing Anchor Machinery Co., Ltd. duwe basis pabrikan ing Hebei Yanshan City lan kantor ing Beijing. Kita fokus ing suku cadang pompa & mixer beton, kayata Schwing, Putzmeister, Kyokuto, SANY, Zoomlion uga nyedhiyakake layanan OEM. Perusahaan kita minangka perusahaan integral ing produksi, pamrosesan, penjualan lan perdagangan internasional…